-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 5 آوریل 21، 10:23
صفحه اصلی روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در دنیا 51942 بازدید print share توسط محققان دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت: روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در دنیا دکتر مینایی، عضو...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 8 مهٔ 24، 5:45
صفحه اصلی آزمایشگاه تخصصی آنالیز عسل بهشتی آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو شد 20090 بازدید print share آزمایشگاه تخصصی آنالیز عسل بهشتی از سوی سازمان غذا و دارو به عنوان آزمایشگاه همکار غذا و...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 7 دسامبر 24، 8:44
صفحه اصلی انتخاب دکتر محرابیان به عنوان دبیر کارگروههای علمی شناسایی تقلب و رتبهبندی فرآورده های زنبور عسل 353 بازدید print share دکتر احمدرضا محرابیان عضو هیأت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی به...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 4 دسامبر 24، 10:56
صفحه اصلی دستاورد شگرف محققان دانشگاه شهید بهشتی در ترمیم آسیبهای استخوانهای جمجمه 358 بازدید print share محققان دانشگاه شهید بهشتی به روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و و...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی